Kompetence beskrivelse – SparTand.dk

Laboratorium Tandlæge
Erfaringer med tandlæger i polen

Universitet Gdansk – Medicin – Tandlæger

Det medicinske Universitet blev grundlagt i 1945. Dets mål er uløseligt forbundet med den århundredgamle tradition for medicinsk og naturvidenskabelig praksis i Gdańsk, især i Gimnazjum Gdańskie (Gymnasium Gedanense) grundlagt i 1558 og senere givet et mere akademisk navn (Gymnasium Academicum sive Illustre, Atheneum Gedanense). Atheneum Gedanense Novum. De dygtigste professorer drev afdelingen for medicin og anatomi. Den mest anerkendte foredragsholder var Joachim Oelhafius, der kommer fra Gdańsk, mest kendt for at være den første i Nordeuropa til at udføre en offentlig obduktion. Ligeledes Jan Kulmus, hvis store anatomiske udgivelse “Tabulae anatomicae” blev udgivet i Gdańsk i 1932. Arbejdet blev udgivet i mange udgaver og blev oversat til flere sprog. Det medicinske Universitet uddanner sine elever i tre hovedfag – medicinske (homogene 6-årige kandidatuddannelser) og medicinske stomatologiske (homogene 5-årige MSc-studier)

Vores tandklinik i Gdansk er beliggende i nærheden af den gamle bydel – men i helt nye bygninger. Klinikken er total ny med det nyeste udstyr  – se billeder her

Et erfarent team af kvalificerede medicinske specialister, der sammen udgør et harmonisk og kompetent team af tandlæger og tandtekniker, er i stand til at opfylde selv de sværeste behandlinger. Vores klinik er en af de få tandklinikker med eget laboratorium, der har tandteknikere, der vil tage sig af den tekniske side hvilket er en kæmpe fordel. De vælger den rigtige farve, form og størrelse af de nye tænder til patientens ansigts struktur, samt udførelse af de mest komplicerede protese behandlinger. Vores tandklinik i Polen har den fordel de kan lave proteser og tandkroner meget hurtigt , som regel inden for 28 timer. Hvilket betyder mange penge sparet for patienten for at undgå ventetid og extra udgifter på rejser og ophold.

Kate vores tandtekniker med flere års erfaring. Hun er uddannet med en bachelorgrad ved det medicinske universitet i Gdansk i 2007. Kate tog tidligt efter endt uddannelse til udlandet for at få nye færdigheder og erfaringer.

Kate arbejdede i tand laboratorier på Island og i Tyskland. Efter at have vendt tilbage til Gdansk –  fortsatte hun med at arbejde i et af de bedste laboratorier i Polen. Arbejdet er hendes passion. Behandlingen udføres individuelt og nøje til hver enkelt patient. I de sidste par år har hun arbejdet i laboratoriet og i tandklinikken. Kate leverer udvælgelsen af farver, samt i sættelse af tandproteser og kroner på klinikken. Metoden der udføres er teknikken læge-key workflow. Alle behandlinger udføres med yderste omhu og på kortest mulig tid. 
Kate går ikke på kompromis med kvalitet eller udførelse, og bruger materialer af højeste miljøkvalitet, og arbejdet udføres på et meget højt teknisk niveau

Vi ved fra erfaring at hver enkelt patient kræver en individuel behandling og dets betydning

Derfor forsøger vi en behandlingsmetode, som vil være den mest effektive, men også vise sig at være mest økonomiske .Vores mål er at give et smukt og et æstetisk smil på en smertefri måde i en hyggelig og rolig atmosfære.

Ved den første konsultation vil den behandlende læge oprette en såkaldt “behandlingsplan” for patienten. Det vil informere ham om hans tilstand og mulighederne for behandlingsmetoder og beregne den nøjagtige pris.

I vores klinik tilbyder vi vores patienter mulighed for behandling på en smertefri og professionel måde. Patientsikkerhed er vores første prioritet, hvorfor alle de anvendte materialer og udstyr er  steriliseret af Melag eller engangs brug. Desuden har klinikken et professionelt tandlægesystem med automatisk desinfektion. 

Vi har top moderne udstyr, der øger kvaliteten af Behandlingerne.

Mikroskop til endodontisk behandling, Rtg, visualisering af tanden, udstyr til kanalbehandling, udstyr til måling af kanaler. Alt arbejde er udføres med et forstørrelsesglas, som sikrer endnu større nøjagtighed og præcision. Protese arbejde udføres af førende tandteknikere med speciale i æstetisk tandpleje.

Kontakt os