Tilskud – Offentlig Sygesikring – Sygesikring Danmark

Vores Faktura kopi er på engelsk og godkendt til refundering både fra Region samt Sygesikring Danmark. Faktura er udfyldt med stempel/underskrift samt tandlægens autoriserede ID nummer.  

Step 1: Refundering alm. sygesikring/region: Man sender først sin faktura til regionen og får sit alm. tilskud som var du til tandlæge i Danmark.

Step 2: Refundering Sygesikring Danmark. Når refunderingen fra Regionen er overført til din nemkonto – sender de et refunderings skema som herefter sendes til Sygesikring Danmark for dit yderligere refunderingstilskud afhængig hvilken gruppe man tilhører.

Få tilskud af din region samt sygesikring Danmark ved tandlæge i Polen

  Da Polen er medlem af EU – er du berettiget til tilskud både fra din Region samt Sygesikring Danmark. Tag tilskuddet med dig Sygesikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos danske tandlæger. Det tilskud kan du også tage med til tandlægebehandling i udlandet. I Danmark bliver tilskuddet automatisk fratrukket din regning, inden du betaler. Vælger du at blive behandlet i udlandet, skal du selv søge om at få tilskudsbeløbet refunderet bagefter. Se mere her
sygesikring tandlæge Polen - refusion tandlæge udlandet
sygesikring tandlæge Polen – refusion tandlæge udlandet
Hvis du er dækket af Sygesikring Danmark hjælper vi med din faktura er på engelsk og gyldig så du kan få refunderet ifølge gældende takster Svar: Du kan få tilskud til visse behandlinger, som er foretaget i udlandet, hvis du er blevet behandlet i et EU/EØS-land, og din regning opfylder kravene til udenlandske regninger. På siden “Alle tilskud” under hver kategori, kan du se, om behandlingen er dækket i et EU/EØS-land – gå til “Alle tilskud“. Ved tandlæge besøg i Gdansk gennem SparTand.dk  – Er vores tandlæge klinik godkendt og bekendt med hvad din faktura skal indeholde så du med roligt sind kan få refunderet i Danmark.

Kontakt os