Om os

Hos SparTand.dk sparer vi patienten hele vejen rundt. Både på tandbehandling – transport – samt ophold – Vi hjælper dig hele vejen og hos os betyder kundeoplevelsen alt. På trods af vores priser nok er de billigste på både tandlæge – transport og ophold i Europa går vi ikke på kompromis med kvalitet og komfort. Vi mener uden tvivl vi har det bedste tandlæge koncept i Europa målt på pris – transport – ophold – tryghed samt tandbehandling på højeste niveau. 

Formidling og rådgivning af services af tandlæge i udlandet og ophold til nordiske lande. Vi taler flydende dansk(modersmål). Vi ønsker at give den mest professionelle oplevelse for tandlæge patienter som vil spare penge samtidig med et uforglemmeligt ophold i et af Europas smukkeste byer. Vi guider dig og er med i hele forløbet med behandlingen. Vi hjælper naturligvis også Tandlæge kunder fra Island, Grønland, Færøerne, Norge, og Sverige i Gdansk. Når du kontakter os formidler vi dansk kvalitet fra start til ende. 

Vores vision er at være den foretrukne tandlæge – tandklinik i udlandet med transparente priser og at give danskere samt nordiske lande som Danmark, Island, Grønland, Færøerne, Norge, og Sverige en tryg og god oplevelse under opholdet i Gdansk. Vi tilbyder kun den bedste tandlægeklinik med eget laboratorium og hotel lejligheder med de bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet. Vores samarbejdspartnere har erfaring internationalt og er godkendt klinik som er nøje udvalgt ud fra vores høje kvalitets krav og er vant til at behandle patienter fra Skandinaviske lande. Vi hjælper med oversættelse hvis det ønskes så der ingen misforståelser opstår.

Simpel proces

  1. Kontakt os uforpligtende og få estimeret pris på tandlæge samt ophold helt gratis inden du tager afsted.
  2. Beslutning  truffet:  Vi arrangerer hotel lejlighed (Se lejligheder her) og vi booker tid hos tandlægen.
  3. Du bestiller selv fly vælg afrejse lufthavn – klik  Billund – KBH Malmø –  KBH Kastrup – Århus Tirstrup eller vælg her afrejse lufthavn
  4. Vi hjælper med oversættelse af behandlings plan samt hjælper som tolk – samt de spørgsmål du måtte have – helt gratis. 
  5. Behandling afsluttet  –  Du kan rejse rejse hjem med et smukt smil og du har sparet rigtig mange penge i forhold til priser i Danmark på tandlægebehandling.