SparTand.dk – Nyheder

 

Ny større Klinik i samme område i Gdansk
 
 
Vi glæder os til at kunne præsentere vores spritnye lokaler(Tandklinik) i starten af det nye år 2021. Ligger i samme område igen max 50 meter fra vores flotte lejligheder nær Old Town Gdansk. Naturligvis med det samme kompetente personale fra vores gamle Klinik (lokation). Den gamle klinik beholder vi. De nye lokaler er med større reception med det nyeste udstyr samt med mere rummelige omgivelser så vi imødekommer vores patienters behov.

 

Marts/April 2019 – Oplev tandlæge behandling i Gdansk. Lejligheder til lav sæson priser. Februar og Marts er en rigtig god periode at tage til Gdansk. Vores klinik har mulighed for at holde åbent lørdag og søndag ved større tandbehandlinger. Tandklinikken har eget laboratorium hvilket betyder en meget effektiv og professionel proces for fremstilling af tandkroner etc. Kontakt os og hør mere helt uforpligtende. Vi sidder klar alle ugens dage fra kl. 08.00 – 22.00.

 

 

 

 

December måned 2018 – Oplev julen i Gdansk – med hyggelige julemarkeder og fantastisk stemning – Vores lejligheder til tandlæge besøg til lavsæson priser – kom og oplev vores dygtige tandklinik i centrum nær Old Town i Gdansk. Oplev tandbehandling i udlandet på højeste niveau – Oplev byen Gdansk som er nomineret til en af de 3 bedste rejse destinationer i Europa. Fly billetter ekstremt billige fra 79,- DKK fra Billund 133,- DKK fra Aarhus – 79,- DKK fra KBH(Malmø) –  Alle vores Hotel-lejligheder er max 50 meter fra vores tandklinik – så det kan ikke være nemmere og mere optimalt 🙂 vi holder åbent lørdag og søndag for større behandlinger. Vi udfører tandbehandling som proteser, tandimplantater, implantatkroner, Zirconium kroner, Metal kroner, Keramiske Kroner, fyldninger, tandretning, sinusløft, tandblegning, rodbehandling osv. Vi glæder os til at se dig.

Mvh SparTand.dk

____________________________________________________________________________________________________________________

 

________________________________________________________________________________________________________________

Tandlæge virksomheds ordning

Vi tilbyder nu også tandlæge virksomheds aftaler som et personale gode til dine medarbejdere

Firma aftaler tilbydes total omkostnings frit. Spar 50-80% på tandlæge behandling hos en af de dygtigste og billigste tandklinikker med eget laboratorium i Europa. Spar dine medarbejdere og din virksomhed for rigtig mange penge og tid på kompetent og effektiv tandbehandling.

Fordele for jeres virksomhed og ansatte

  • En virksomheds aftale giver extra fordele ved SparTand.dk (aftales nærmere)
  • Medarbejder gode – spar 50-80% på tandlæge
  • Tandklinik med eget laboratorium(hurtig proces med kroner – proteser etc.
  • Tandlæge har åben lørdag og søndag – som regel uden for arbejdstid
  • Ingen administration
  • Omkostnings fri aftale
  • Medarbejderaftale gør din virksomhed mere attraktiv for arbejdskraft og som arbejdsplads
  • Effektivitet – Medarbejderen er hurtig tilbage på jobbet efter behandling(fly 1 time fra 29,- Dkk) 3-5 afgange i ugen fra Billund og Aarhus samt Malmø KBH

Kontakt os på +45 81 44 38 00

__________________________________________________________________________________________________________

Hvert år ansøger godt 30.000 danskere deres region om at få tilskud til at gå til tandlægen i udlandet. Det skriver Politiken.

Dertil kommer et ukendt antal danskere, der bare tager afsted uden at overveje muligheden for at søge tilskud.

Tyskland er det foretrukne rejsemål for tandlægeturister. Det viser en ny opgørelse over regionernes tilskud til danske tandlægepatienter.

Det står ikke umiddelbart klart, hvorvidt det er flere eller færre end tidligere. I 2013 skrev Flensborg Avis, at Region Syddanmark alene gav tilskud til 17.000 borgeres tandlægeregninger syd for grænsen.

Dengang blev det vurderet, at det var udtryk fra en stigning fra tidligere niveauer.

Opgørelsen i Politiken mandag er hentet hjem af den borgerligt-liberale tænketank Cepos.

Her opfordrer værdipolitisk chef Mia Amalie Holstein danskerne til i langt højere grad at forholde sig kritisk til de danske priser og undersøge markedet blandt både danske og udenlandske tandlæger i jagten på det gode tilbud.

– Mange ved ikke, at det faktisk er muligt at tage de danske tilskud til tandbehandling med til andre EU-lande, siger hun til Politiken.

– Og vi kan meget ofte få samme kvalitet billigere i udlandet end den, vi får i Danmark.

/ritzau/
 
 
 
 

___________________________________________________________________________________________________________________