Husregler lejligheder

Hus regler ved lejligheder

1. Check-in tid er kl. 15.00 på den første dag i gæstens ophold. Gæsten skal checke ind på tidspunktet aftalt med Stay-In. Gæsten skal undersøge renlighed og den tekniske tilstand af lejligheden lige efter at have kommet ind i lejligheden. Gæsten skal informere Stay-In mindst 24 timer før planlagt check-in tid, hvis den planlagte check-in tid falder uden for arbejdstiden på StayIn lokale kontor.

2. Check-out tid er kl 11.00 på den sidste dag i gæstens bookede ophold. Senest kl. 11.00 eller på et andet tidspunkt, som aftalt med Stay-In, skal gæsten vende tilbage til opholdet i nøglerne til lejligheden.

3. Gæsten skal overholde udgangsforbud, sikkerhedsregler og brandsikkerhedsbestemmelser i lejligheden og i bygningen. Mellem kl. 22.00 og 06.00 timer er enhver adfærd, der forårsager forstyrrelser for beboere i de omkringliggende lejligheder, forbudt.

4. Lejligheden skal besættes af gæsten udelukkende med henblik på kort ferieophold. Gæsten må ikke fjerne noget udstyr, møbler eller dekoration fra lejligheden. Gæsten må ikke gøre duplikater af nøglerne til lejligheden.

5. Rygning i lejligheden er forbudt. Gæsten, der ikke overholder den ikke-rygerregel, skal opkræve 300 PLN for at dække udgifterne til rengøring af gardiner og sengetæpper i lejligheden.

6. Når du forlader lejligheden skal gæsten lukke alle vinduer for at låse døren og sikre nøglerne.

7. Gæst ansvarlig for at sikre, at antallet af personer, der opholder sig i lejligheden, ikke overstiger det maksimale antal gests, der er angivet i reservationsbekræftelsen, i kataloget eller på den relevante webside.

8. Gæsten må ikke opbevare dyr i lejligheden, medmindre andet er aftalt med Stay-In.

9. Gæsten samt alle andre personer, der opholder sig i lejligheden, skal fremlægge deres opholdsdokumenter (ID, pas) til registreringsformål.

10. Stay-In-folderen, der er placeret i lejligheden, indeholder telefonnummeret, der skal bruges af Guestto makerequests eller klager i forbindelse med lejligheden.

11. Gæsten er ansvarlig for eventuelle skader på lejligheden, dets møbler, udsmykning og udstyr samt for eventuelle skader på nærliggende lejligheder og lokaler, rimelig brug og slitage undtaget, forårsaget af gæsten eller andre personer, der bor i Lejligheden i løbet af lejekontrakten.

12. Gæsten er ansvarlig for at dække alle skader beskrevet i punkt 11 ovenfor. Gæsten skal informere Stay-In om enhver ødelæggelse eller skade forårsaget af gæsten eller andre personer, der forbliver i lejligheden i løbet af lejekontrakten.

13. Som sikkerhed for gæstens ansvar som beskrevet i punkt 12 ovenfor skal gæsten stille et depositum (angivet i § 3, punkt 10 ovenfor) på tidspunktet for check-in. Dette depositum refunderes til gæsten på tidspunktet for check-out. I tilfælde af at Lejligheden og dens tilstand ikke kan inspiceres, mens gæsten er til stede, skal Stay-In kontrollere lejligheden inden for 3 dage fra den dato, hvor gæsten returnerede nøglerne til lejligheden og skal returnere sikkerhedsstillelsen til gæstekontoen indenfor 7 dage fra den dato, hvor gæsten forlod lejligheden.

14. For at dække skader beskrevet i punkt 11 ovenfor kan Stay-In fratrække gebyrer fra depositum og / eller debitere gæstens kreditkort. Alle reparationsomkostninger beregnes ud fra lokale markedspriser.

15. Hvis skader overstiger indbetalingsbeløbet, kan Stay-In påberåbe sig overskuddet fra gæsten, og gæsten skal betale alle beløb inden for 5 dage fra Stay-Ins skriftlige efterspørgsel. 16. Stay-In vil opkræve 300 PLN til gæsten, hvis nøglerne til lejligheden eller fjernbetjeningen til en parkeringsplads mistes af gæsten.

Stay In